Skip to main content

Ofte Stillede Spørgsmål

Du bliver vurderet til roller når du benytter vores seje one-click ansøgning til roller. Alt du skal gøre er at gå til CASTINGER i menuen foroven, og derefter finde en produktion og herunder rolle som passer til dig. Hvis du opfylder de krav som produktionen har stillet kan du ansøge om rollen ved blot at klikke på "Ansøg". Efter dette skal du ikke gøre meget mere end at vente på svar fra produktionen. Deres henvendelse dukker op i din Callsheet indbakke.
Hvis grunden til du ikke kan ansøge er, at du ikke har billeder eller et showreel, så kan du opdatere din profil og derefter prøve igen. Men skyldes det at du ikke opfylder alder, køn eller erfaringskravene kan du ikke ansøge om rollen. Callsheet handler om at lave de bedst mulige matches, for både at øge dine chancer for at blive castet, og for at lette produktionernes arbejdsproces.
Når du opretter en casting sender vi automatisk beskeder ud til alle de skuespillere der passer til dine kriterier. Vi informerer dem om at der er kommet en rolle der passer til dem. Derudover opfordrer vi selvfølgeligt også til at du selv deler din casting rundt omkring på sociale medier. Jo flere der ansøger via Callsheet, jo lettere kan du administrere din castingproces.
Vi er klar over, at en stor del af dygtige danske spillere får adminstreret deres jobtilbud via deres agent. Derfor er vi lige nu igang med, at udvikle en "agent profil". Agent profilen gør, at din agent kan varetage din Callsheet profil for dig. Det er en af de features vi arbejder mest på, så vi håber at kunne lancere den snarest. Indtil da kan en løsning være blot at give din agent samtykke til at oprette en profil for dig. Følg med på vores nyhedssektion, i menuen til højre, for at se hvilke funktioner vi tilføjer.
Nej, det gør vi ikke. Faktisk ønsker vi at blive casternes favoritside. Callsheet er stadig i sine spæde skridt, så det kan ligne alle brugere har samme vilkår - men inden længe vil vi introducere en række værktøjer der gør livet meget lettere for casters.
Vi har valgt at starte vores beta version ved at sætte fokus på skuespillernes behov. Derfor er der i en meget kort periode ikke så stor opmærksomhed på rekruttering af casters og produktioner, men det kommer meget snart.

Log ind

Log ind for at administrere din konto.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig