Skip to main content

Om Callsheet

Callsheet er et passionsprojekt født af produktionsmennesker, der er blevet trætte af at skulle søge på tilfældige Facebook-grupper, agentsider og Youtube-videoer for at finde skuespillere til vores produktioner. Efter en grundig søgen på de castingplatforme Danmark har at byde på, tegner der sig hurtigt et billede. Først og fremmest har ingen af dem prioriteret seriøse fiktionsprojekter. Dernæst er det også tydeligt, at de ikke aktivt forsøger at lette arbejdsprocessen for producenter eller skuespillere. Faktisk bliver processen ofte besværliggjort for at introducere en form for betalingsvæg. Det vil vi gerne lave om på.

Vi har forsøgt at koge vores overvejelser ned til to problemstillinger, som vi vil arbejde hårdt på at løse:

Problemet:
I en branche med høje adgangsbarrierer og store fordele for dem der kender de rigtige mennesker, så lider fiktionen, og diversiteten bliver lavere.

Løsningen:
At skabe en platform hvor skuespillere, castere og producenter kan finde hinanden direkte. Hvor evner og lønninger er fuldt gennemsigtige, og den mest egnede får jobbet.

Problemet:
For producenter er det vanskeligt at gennemse en høj volume af skuespillere til en række forskellige roller. Fra sin hovedrolle, til biroller til statister. Det bliver hurtigt uoverskueligt at skulle katalogisere og kommunikere med de utallige spillere hver produktion kræver.

Løsningen:
At skabe en platform hvor producenter kan administrere deres produktion, deres roller og deres kandidater til deres projekt.

Hvor langt er vi så?

Callsheet er stadig i sin beta. Det betyder helt konkret at den nuværende side er sin spædeste fase. Vi har valgt at lancere siden så snart vi mener den kan tilbyde en konkret værdi for vores brugere. Vi har store planer, men vi mener at brugerne skal være en del af den udvikling. Målet er, at gøre jeres liv lettere, og det kan vi kun gøre hvis i er en del af en iterativ udvikling hvor vi får afprøvet alt i samarbejde med jer.

Du har sikkert lagt mærke til den lille grønne lyspære nede i højre hjørne af siden. Det er dit værktøj til at komme i kontakt med os. Du kan til enhver tid fortælle os hvad der er godt, dårligt eller endda komme med din helt egen idé til platformen. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at implementere det i fremtidige versioner.

Du kan ihvertfald være sikker på at siden er i konstant udvikling. Selv mens du læser dette, er vi igang med at udvikle nye værktøjer der skal gøre det lettere for dig at administrere din karriere som skuespiller eller din castingproces som producent.

Hvis du har yderligere spørgsmål så læs enten vores FAQ eller kontakt os direkte.

Vi glæder os til at vise dig meget mere.
Callsheet holdet.

Log ind

Log ind for at administrere din konto.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig